SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

27 feb. 2010

ELS ANIVERSARIS

Gairebé a totes les escoles els agrada celebrar els aniversaris dels nens i nenes. Cada escola, cada mestre/a, té la seva manera de fer-ho. Us portem uns exemples, un de cada curs del segon cicle d'Educació Infantil, trobats a La Prestatgeria Digital. Tenen en comú que a l'infant que celebra el seu aniversari li posen una corona ben maca, li  canten una cançó de felicitació i ell/a reparteix l'esmorzar que ha portat (que sol ser coca, mmmm ... que bona!).

Com que hi ha canalla que fa els anys als períodes de vacances, alguns mestres celebren el dia dels aniversaris perduts. D'aquesta manera tots tenen l'oportunitat de celebrar el seu aniversari amb els seus amics de l'escola. Molt bona pensada!

P-5 UN ANY MÉS.- En aquest espai podem veure qui, quan i com celebren els aniversaris a la classe de les Girafes de l'Escola Sant Josep de Vilafranca del Penedès.

P-4 EL TREN DELS ANIVERSARIS.- Aquesta és la classe dels Dofins i celebren els aniversaris d'una manera molt semblant a com ho fan els de la classe de la Girafa.

P-3 EL CUC DELS ANIVERSARIS.- La mestra d'aquesta classe ha fet un cuc on cada cercle que forma el cos representa un mes de l'any. Dins de cada mes ha enganxat una fotografia els nens i nenes que compleixen anys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario