SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

27 feb. 2010

Kid Pix

EN QUÈ CONSISTEIX EL PROGRAMA KID PIX?

El Kid pix és un software d'aplicació educativa, que ofereix diverses possibilitats d'aplicació pel docent a partir dels diferents àmbits curriculars. A més a més, és un programa fàcil d'utilitzar perquè imita el model de dibuix no digital, és a dir, comença amb una pantalla en blanc, similar a un full en blanc. Podem trobar menús desplegables a la part superior de la pantalla i catorze eines de dibuix a l'esquerra, que són molt intuïtives. Cada eina té el seu so corresponent, i a més, el programa permet crear-ne d'addicionals, de tal manera que els usuaris poden donar claus o instruccions amb gravacions enregistrades prèviament. Aquestes eines del programa inclouen efectes sonors que poden activar-se i desactivar-se; una batedora que permet als alumnes barrejar i animar imatges, un pinzell esbojarrat que crea gargots, degoteigs i altres elements de disseny atractius pels infants, un element que barreja pintura de manera aleatòria per crear dissenys plens de color; i un mode pels més petits de casa o de l'escola. 


Els nens i les nenes interactuen creant imatges, prenent decisions sobre el que faran a continuació, reaccionant a allò que han dissenyat, i comparteixen les seves creacions amb altres companys. 

Si us interessa l'aplicació d'aquest recurs a les vostres aules, hem trobat un tutorial d'instal·lació del programa que us pot ser molt útil! El teniu aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada