SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

27 feb. 2010

Kid Pix

INTEGRACIÓ CURRICULAR DEL KID PIX

El programa Kid Pix permet integrar gairebé qualsevol activitat curricular. Els mestres poden avaluar el currículum donant una oportunitat als alumnes perquè creïn elements gràfics relacionats amb el tema que estan treballant. Poden crear una gran varietat de productes, pòsters, notícies, cartes, postals de felicitació, presentacions de diapositives, tires còmiques, poemes amb imatges, projectes individuals o col·laboratius, etc...D'aquesta manera, es potencia la creativitat dels alumnes. És una eina que fomenta la creativitat, estimula el descobriment i l'aprenentatge motivador. Els resultats solen ser sorprenents, i la seva manipulació és ben senzilla per la qual cosa és ideal per treballar amb els més petits. 
Hi ha altres recursos educatius d'aquests tipus que també ens semblen molt interessants: 
  • Programa Drawing for children's: És una aplicació per endinsar-se en el món dels primers dibuixos amb molts més recursos i possibilitats per als més petits. Afavoreix l'exploració dels infants i el joc espontani (a través de dibuixos lliures) utilitzant una gran varietat d'eines que posa a l'abast. Permet treballar habilitats bàsiques i capacitats creatives. Ajuda a realitzar el primer pas per adquirir habilitats en el retoc i la manipulació d'imatges. Tot i que es presenta en anglès, és un programa molt gràfic i intuïtiu.  

  • Tux Paint: És un programa de dibuix lliure dissenyat per infants a partir de 3 anys. La seva presentació és simple i senzilla d'utilitzar. Ofereix efectes sonors divertits i una estimulant mascota animada guiarà a l'infant durant el transcurs del programa. A partir del gran ventall d'eines de dibuix, els nens i les nenes aprendran a estimular la seva creativitat. 

Si us interessa descarregar-vos aquest programa, ho podeu fer des d'aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada