SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

27 mar. 2010

Protecció de dades

AGÈNCIA CATALANA DE PROTECCIÓ DE DADES

Quan vam visitar l'expodidàctica vam veure un stand que ens va sorprendre. Per primera vegada, tal com ens van dir, l'APDCAT (Agència de Protecció de Dades de Catalunya) hi participava. Us passem l'enllaç per tal de veure quins són els perills i com podem ensenyar als nostres alumnes a navegar de manera segura. Hem de tenir en conte que les TIC s'estan convertint en una eina més de treball i que a les aules fem servir Internet. És per aquesta raó que trobem imprescindible que les/els mestres puguem saber com aconsellar als nostres alumnes com moure's per la xarxa. Pensem que aquest recurs també ajudarà als pares i mares.

Hi ha una entrada amb vídeos, manuals i jocs per tal que els joves puguin trobar informació de com moure's amb seguritat a través de la xarxa, podren veure exemples del que els pot pasar si difondren les seves dades per Internet. Encara que van adreçats a alumnes de primària i de secundària, hem trobat que aquesta informació ens pot ser útil a tots.

A continuació us pasem un enllaç d'un joc en línia anomenat NAVEGA SEGUR!, on els infants poden aprendre:
- què són les dades personals
- com protegir-les
- com detectar enganys i perills
- com navegar amb seguritat

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada