SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

29 mar. 2010

2 comentarios:

 1. Bon dia, noies!

  Sóc l'Azu, autora del bloc "Educació infantil i TICC". Us vull felicitar pel bloc somnis de colors, l'esteu fent a l'assignatura de noves tecnologies? Us està quedant molt bé! Està ple de recursos interessants. M'encanta que estigueu tractant aquestes coses... jo vaig estudiar la carrera fa 7 anys i la major novetat era fer un PowerPoint (perquè llavors ni tan sols existia alternativa a l'hora de fer una presentació de diapositives)... i analitzar la pel·li de Dumbo!!! Com veieu, en aquest sentit crec que hi ha hagut un gran avenç (i menys mal que ha sigut així!).

  Si en algun moment necessiteu material relacionat amb la integració de les TIC a l'educació infantil, escriviu-me perquè és possible que us pugui donar un cop de mà. A més, en el bloc trobareu molta cosa entorn de la formació.

  Se m'està acudint que si aquest any feu tercer, us interessarà fer formació d'escola d'estiu (ja que a la del Departament encara no podeu accedir perquè no teniu plaça com a mestra). D'aquesta manera, guanyareu punts de cara a apuntar-vos a les llistes (és a dir, que si feu formació aquest estiu passareu per davant en numeració d'aquelles persones que, com vosaltres, treballin per primera vegada com a mestres). En fi... és possible que de cara al juliol es faci un curs virtual d'integració de les TIC a l'educació infantil que us pot interessar. Les escoles d'estiu no són gratuïtes, però sí molt assequibles. Si voleu quan m'acabi d'assabentar us puc fer arribar la info.

  Potser tot això ja ho sabeu... però us ho explico perquè a mi m'hagués agradat que algú me'n parles d'aquestes opcions abans de trobar-m'hi de ple.

  En fi, qualsevol dubte ja sabeu que estic a un e-mail de distància.

  De nou, felicitats pel bloc.

  Azu Vázquez.

  ResponderEliminar
 2. Bon dia Azu,

  Moltes gràcies per la felicitació ja que la veritat cada dia que passa trobem coses interessants que ens agrada afegir al bloc i és d'agrair que això sigui útil per altres persones.

  Respecte a la formació no estem gaire informades així que t'agraïm molt aquesta informació.

  Moltes gràcies

  ResponderEliminar