SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

21 mar. 2010


GENMAGIC UNA EINA INTERACTIVA

Gràcies al bloc de Carme Barba el qual ofereix gran quantitat de propostes didàctiques, hem descobert el recurs GENMAGIC. Aquest, és un portal de recerca i creació d'aplicacions multimèdia amb finalitats educatives i que té per objectiu la creació de generadors per la creació d'activitats interactives que poden ser incloses en pàgines web sense la necessitat de tenir un gran coneixement de l'informàtica. Aquest portal va dirigit entre d'altres als mestres, així que us animem a què feu un cop d'ull ja que no n'hi ha prou amb tenir ordinadors a l'aula sinó que hem de crear activitats i treure'n el màxim profit d'aquesta pàgina per crear nous recursos.

A més a més, aquest portal, també ofereix una red social, com un espai de col·laboració, investigació i creació.  També, hi podeu trobar un canal al youtube amb vídeos de les aplicacions didàctiques.

Dins de les propostes que hem trobat, és interessant un conjunt d'aplicacions interactives de llenguatge. Entre les aplicacions n'hi ha una per seguir el rastre de les lletres on els infants poden anar millorant el traç, així com identificar les lletres i els sons i d'altres, per treballar el vocabulari com els dictats muts.

Per últim, també hi podem trobar fitxes per la PDI per treballar totes les capacitats. 

Esperem que després d'aquest petit tast que us hem fet d'aquest portal us animeu a visitar-lo.

Cada dia descobrim coses noves en un món inmens de la informació que ens fa crèixer cada cop més, moltes gràcies a la gent de GENMAGIC que ens ha fet descobrir una miqueta més aquest món.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada