SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

7 mar. 2010

PLANTILLES DE DISSENY
Hola a tots i a totes! Mireu quines plantilles més  maques hem trobat per personalitzar els blogs:


Des d'aquí trobareu un munt d'opcions. A més a més, ens faciliten la instal.lació perquè cada plantilla porta el seu codi a sota. Ara us diré pas a pas com es pot fer.

1. Dins del vostre blog, aneu a Diseño - Seleccionar Plantilla nueva.

2. Seleccioneu Plantilla Mínima. El blog quedarà en blanc, aixó és correcte.

3. Una vegada tenim la plantilla mínima s'ha d'anar a Elementos de la página i alli es pulsa Añadir un gadget.

4. Afegiu un gadget HTML/Javascript.
S'obrirà un quadre de diàleg.

5. Aneu a l'adreça del blog de plantilles sense tancar la vostra, a l'apartat CATEGORIES, que es troba a la dreta, per la part de sota. Allí podeu mirar les diferents plantilles que ens ofereixen, per temàtica: vermella, infantil, flors... Cliqueu i aneu mirant.

6. Una vegada escolliu la que més us agrada, seleccioneu si la voleu de tres columnes o de dos. Nosaltres hem agafat la de dos. Copieu el codi que té escrit a sota i l'enganxeu al quadre de diàleg de javascript que teniu obert. Guardeu i aneu a Ver blog. Triga uns segons, pero... Voilà! El vostre blog ja tindrà un nou look!


PROBLEMES QUE PODEN SORGIR:

- Quan instaleu la plantilla, s'instal.la amb ella un enllaç en forma de quadradet, a dalt a la dreta, que porta directament al blog de plantilles. Si no voleu aquesta publicitat, heu de treure la part del codi que es refereix a aquest element de la plantilla, tenint molta cura de no treure la part que us interesa que es quedi. Va entre els signes < >. Al blog diuen que està prohibit treure-la, però, es clar, si sabeu com fer-ho és opcional. Nosaltres l'hem tret.


- Ens vam trobar que el blog es desconfigurava completament. Es va tornar boig... i nosaltres també. Però va ser passatger. Ens pensàvem que podia ser a causa de la plantilla. Al final, mitjançant consultes i foros, vam descobrir que podia ser el servidor. A Internet Explorer es veia malament i al Motzilla es veia bé. També ens van dir que el problema podia ser causat per dues raons:
  
      - Que més d'una persona alhora estigués treballant en la configuració del blog i en la creació d'entrades (ho hem solucionat fent torns).

      - Que les noves entrades les estiguèssim enganxant des del Word. És a dir, és millor anar-les escrivint directament al quadre de Nueva entrada, en lloc de copiar i enganxar. Per nosaltres era més còmode de l'altra manera, però si ens havia de donar problemes vam decidir, que encara que és el doble de feina, paga la pena. Pitjor és trobar-te el blog fet un nyap.

Esperem que  aquesta informació us sigui d'utilitat i us agradi.


6 comentarios:

 1. Gracias, chicas, ¡de verdad! estáis haciendo un excelente trabajo =)

  ResponderEliminar
 2. Muchas gracias por tu visita! Estamos muy contentas al ver que el blog que tenemos cada día nos gusta más y va creciendo nuestra ilusión con este proyecto. Seguiremos trabajando duro y para todos los que nos visitáis! Um beijo!

  ResponderEliminar
 3. Moltes gràcies! Ens ha servir per personalitzar el disseny del nostre blog.

  ResponderEliminar
 4. Hola noies,

  estem intentant crear el nostre blog, i voliem afegir el fons de blog de la següent direcció:
  http://www.slide.com/s/AODnRUls0j9E4bIl3LrsFNiqoy2361xP

  Però no en sortim, ens podeu ajudar? Gràcies

  ResponderEliminar
 5. Hola de nou,

  ja hem trobat la solució. Gràcies per tot

  ResponderEliminar