SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

6 mar. 2010

JClic

QUIN TIPUS D'ACTIVITATS PODEM TROBAR AL JClic?

JClic permet realitzar set tipus d'activitats. Són les següents:

 • Les associacions pretenen que l'usuari descobreixi les relacions existents entre dos conjunts d'informació.

 • Els jocs de memòria on cal anar descobrint parelles d'elements iguals o relacionats entre ells, que es troben amagats.

                      


 • Les activitats d'exploració, identificació i informació, que parteixen d'un únic conjunt d'informació.

 • Els trencaclosques, que plantegen la reconstrucció d'una informació que es presenta inicialment desordenada. Aquesta informació pot ser gràfica, textual, sonora...o combinar aspectes gràfics i auditius al mateix temps.

                               


 • Les activitats de resposta escrita que es resolen escrivint un text (una sola paraula o frases més o menys complexes).

 • Les activitats de text, que plantegen exercicis basats sempre en les paraules, frases, lletres i paràgrafs d'un text que cal completar, entendre, corregir o ordenar. Els textos poden contenir també imatges i finestres amb contingut actiu.

 • Les sopes de lletres i els mots encreuats són variants interactives dels coneguts passatemps de paraules amagades.

2 comentarios:

 1. Està molt bé aquest blog. M'agrada pel fet de que poseu moltes coses variades per a poder fer amb els nens, això va bé per anar aprenent a poc a poc.

  Continueu així!!

  ResponderEliminar
 2. Moltes gràcies PERA_89 per la teva visita i per donar-nos el teu suport. Ens alegra molt que trobis útils els recursos que oferim. Seguirem millorant i compartint coses amb vosaltres! Seguim en contacte. Una abraçada!

  ResponderEliminar