SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

20 mar. 2010

UN NOVEDÓS SISTEMA DE PISSARRA DIGITAL INTERACTIVA

Volem compartir amb vosaltres aquesta troballa. Si un centre educatiu vol convertit la seva pissarra en una pissarra digital interactiva només ha d'instalar un petit projector. Encara que les pissarres polivalents blanques són la superfície més recomanada, també es pot transformar qualsevol superfície llisa (com ara l'encerat, una paret, una pissarra vil·leda...) en una PDI. És una manera d'estalviar, què en penseu? També, com que el receptor és molt fi i lleuger, es pot transportar fàcilment d'un aula a un altra.
A aquesta eina  l'acompanya un llàpis electrònic, ergonòmic, fàcilment adaptable a les mans infantils, de senzilla utilització, com el ratolí de l'ordinador, molt precís i de resposta gairebé instantànea.

Altre element que ens ha impresionat ha estat el software que vam veure en forma de roda; és molt atractiu, té totes les eines necessàries per interactuar des de la pròpia pissarra, marcadors de diversos colors i gruix, càmera de fotos, càmera de vídeo, reconeixement d'escriptura, mol fàcil de manipular. El vam trobar molt adient per l'escola i fàcilment adaptable als nens d'infantil. Vam estar una estona manipulant-lo i us assegurem que "enganxa" i no comporta cap dificultat. Pensem que pot ser d'aquells recursos de l'aula que motivin més als nens.

No hay comentarios:

Publicar un comentario