SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

20 mar. 2010

VISITA A EXPODIDÀCTICA

El passat dijous, vam anar a visitar els diferents estands del saló de recursos per a l'educació.
Però el més interessant de tot és que vam poder observar diferents demostracions de l'utilització de la PDI i com podeu veure fins i tot vam realitzar diferents activitats!!!

Es tracta d'un pas endavant en educació.

Va estar una experiència molt enriquidora ja que vam poder observar les múltiples opcions que ens donava: capturar, navegar, escriptura a mà alçada i reconeixement de l'escriptura, dibuix amb diferents grossors... Tot disposat en un entorn gràfic senzill i intuitiu, dissenyat expressament per donar facilitats al docent de nivell bàsic en informàtica.
Vam poder observar que gran part dels exercicis a la PDI poden ser creats pel mestre a temps real, ja que compta amb espai on és possible que a partir d'un full en blanc s'incorporin imatges i captures obtingudes d'Internet, on posteriorment els infants hi podran treballar.
Els mestres som un factor clau per a poder treure el màxim rendiment a les PDI. Ens hem de posar al dia, no ens podem quedar aturats davant els canvis socials. Hem de deixar de banda la por a preguntar i experimentar, mostrant voluntat de canvi i interès per l'autoformació i treball col·laboratiu.

Les PDI no han ser una moda, sinó una peça clau en l'educació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada