SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

9 abr. 2010

BANC D'IMATGES I SONS

A l'aula ens han proporcionat una sèrie de recursos que volem compartir amb tots i totes els bloggers que ens seguiu. El Ministeri d'Educació, a la pàgina de l'Institut de Noves Tecnologies, ens proporciona un Banco de Imágenes y Sonidos. Es tracta d'una sèrie d'imatges i sons en formats lliures que podem fer servir com un recolzament durant la nostra pràctica docent. Ens poden servir per muntar un munt d'activitats, ja siguin relacionades amb les tic com de material per treballar a la classe.

També hi ha una sèrie de vídeos i animacions, però quan hem intentat fer recerca els resultats eren, per dir-ho d'alguna manera, "justets". Una paraula tant senzilla com "perro"- és en castellà-, en l'apartat d'animació, no surt gaire cosa (que tingui a veure amb un gos). Potser encara estan en construcció.

El sistema de recerca és molt fàcil i visual. Pensem que ho podem fer servir tant per preparar activitats com per ensenyar a fer recerca als infants a partir de paraules senzilles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada