SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

10 abr. 2010

CHILDTOPIA

Us presentem un recurs anomenat Childtopia. Es tracta d'una pàgina web on els nostres alumnes o nosaltres (perquè no!) tenim la possibilitat de jugar a una gran infinitat de jocs. Podem trobar jocs d'aritmètica, sudokus, memòria visual, equacions, tres en ratlla, multiplicacions, endevinalles....i només per citar-ne alguns. Hi ha moltes categories diferents i segur que podeu trobar el joc adequat per treballar a partir de les TIC, aquell tema que esteu treballant a l'aula. La presentació de la seva web us permetrà entendre ben bé quin objectiu té:

" L'objectiu que té Childtopia és el d'oferir jocs lúdics i educatius per als petits de la casa. Tots els materials que posem a la seva disposició estan elaborats amb criteris psicopedagògics que reforcen la tasca de l'escola i l'entorn familiar." 

Childtopia permet que els infants es puguin divertir en un entorn interactiu i estimulant, alhora que ofereixen als pares o mestres la tranquil·litat de saber que estan dedicant el seu temps a una activitat segura i enriquidora. 


Si voleu visitar aquesta web, clicleu AQUÍ

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada