SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

12 abr. 2010

Kaidara

KAIDARA

Segurament us preguntareu que és KAIDARA, doncs nosaltres fins avuí tampoc ho sabíem i per aquest motiu volem compartir-ho amb tots vosaltres.

Kaidara és un portal d'intermón Oxfam que té per objectiu oferir al professorat de tots els nivells educatius recursos que els permeti  treballar i incorporar a l'educació per a una ciudadania global en la pràctica educativa, així com propostes i recursos d'autoformació del docent.

Moltes vegades tenim dubtes de com treballar amb els infants els valors, els sentiments així com els drets humans, sobretot amb els més petits. Doncs bé aquesta pàgina té un buscador de recerca de recursos per treballar aquests aspectes i ho podem fer escollint la temàtica, el tipus de recurs i el public destinatari.
Pensem que és molt important que conegueu aquesta pàgina i en feu ús ja que ens ajudarà en l'educació i dels infants. A més a més, també permet la possibilitat de treballar en xarxa amb altres centres educatius amb l'opció CONECTANDO MUNDOS.

Així que esperem que aquesta pàgina estigui entre les visitades pels mestres, educadors i tots els ciutadans.

2 comentarios:

  1. Està molt bé! Ben pensat això de fer primer un mòdul per als mestres i després plantejar les activitats per els alumnes. És important tenir en compte el currículum ocult a l'hora de transmetre valors i no està de més que algú ens ofereixi orientacions per saber quina és la millor forma de fer-ho. Llàstima que els alumnes d'infantil no estan al marge d'edat que aquest projecte propossa. Però suposem que es podria adaptar...

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies pel vostre comentari!
    I com vosaltres ben bé sabeu tot pot ser adaptable si hi posem ganes i esforç!
    Moltes gràcies de nou, esperem que els pròxims recursos també siguin interessants!

    ResponderEliminar