SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

15 abr. 2010

QUÈ ÉS UN SLIDE?

El programa Slide és una eina alternativa al Power Point que crea presentacions amb una gran varietat d'efectes, transicions i acompanyades de música. Permet transformar i jugar amb les fotografies digitals d'una forma molt senzilla afegint elements decoratius, fons i marcs.

El procés consta de tres passos: en primer lloc l'elecció de les fotos. Aquest és el moment per configurar la seva mida, l'aspecte i varies opcions d'edició. A continuació es trien les transicions i s'afegeixen els rètols, o simplement informació addicional.
Posteriorment es pot seleccionar el fons d'imatge i els marcs per per decorar les fotos. Després s'afegeix la música i per últim es selecciona el destí i el format d'arxiu.

Creiem que és un bon recurs per fer presentacions d'activitats realitzades a classe, d'alguna excursió o per presentar un tema en una reunió, entre d'altres.

A continuació us enllacem un tutorial que explica com utilitzar aquest recurs: TUTORIAL SLIDE

Nosaltres ens hem decidit a crear un titulat "L'amistat" on proposem com fomentar aquest valor des de l'escola.

Esperem que us agradi!


No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada