SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

18 abr. 2010

QUÈ SÓN ELS GLOGS?

Recentment han començat a aparèixer els glogs per la Blogosfera, i s'estan convertint en un recurs amb un enorme potencial. Gràcies al glog podem elaborar murals didàctics interactius. L'ús de murals sempre ha estat una pràctica molt comú tant a les aules d'infantil o de Primària, per a presentar i compartir projectes amb un format atractiu o sintetitzar els coneixements adquirits sobre un tema. La utilització de glogster ens permet incorporar amb molta facilitat textos, enllaços a altres pàgines web, imatges i arxius de video o d'àudio. Aquest fet és el que diferència aquest recurs dels altres generadors de cartells o murals on-line

A més a més, es tracta d'una eina molt atractiva per a l'alumnat, ja que ofereix un gran ventall d'estils de disseny per anar configurant els diversos elements que formaran part del nostre glog: marcs per a les nostres fotografies, diversos fons, objectes per incloure... En definitiva, parlem de murals interactius i multimèdia. 
Els glogs es poden inserir amb molta facilitat a altres blogs, wikis o pàgines web. 
També els mestres podem trobar un gran potencial en aquest recurs ja que es tracta d'una eina molt vàlida per a presentar els continguts de manera molt més motivadora o proposar noves maneres de plantejar el treball per projectes. 

 AQUEST és el glog que hem creat nosaltres, a veure si us agrada!

AQ us oferim un tutorial, que és el que hem seguit nosaltres per elaborar el nostre propi glog. 

1 comentario: