SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

10 abr. 2010

TOTLOL

A continuació us presentem una pàgina web que s'anomena Totlol. És una pàgina creada en llengua anglesa i dedicada als vídeos educatius adreçats especialment a infants. Està en constant creixement i està coproduït amb Youtube. Podem trobar vídeos de diferents temàtiques i la web mateix ens els classifica per col·leccions. Si volem formar part activa d'aquesta pàgina ens demanarà que ens registrem i llavors podem fer la nostra pròpia tria dels vídeos que més ens agradin. Una de les particularitats de la web és que la tria dels vídeos la fan els mateixos pares i mares a partir de les votacions i les demandes


Si us hi fixeu AQUÍ coincidireu amb nosaltres amb que és una web totalment interactiva, una web 2.0. Nosaltres, els consumidors, fem aquesta pàgina a la nostra mesura i no és el creador qui li dóna una forma estàtica. Un avantatge del món 2.0. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada