SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

22 may. 2010

CURSORS DE DISSENY

Hola a tothom! Mireu quins cursors més xulos hem trobat per personalitzar el blog

http://www.cursores.org/cursores-de-naturaleza.html

Des d'aquí trobareu diverses opcions per canviar el cursor, classificades per categories. Nosaltres hem escollit una flor perquè ens semblava que aniria molt bé amb el disseny de la plantilla, però teniu de tot, de naturalesa, d'animals, de fantasia...

A continuació us explicaré pas a pas com es pot fer per tunear el cursor:

1. Aneu a la pàgina web que us recomanem a dalt (o si coneixeu un altra també serveix, en aquest cas ens agradaria que la compartíssiu amb nosaltres) i escolliu el cursor que més us agradi.

2. Copieu la URL que ens proporcionen (està a sota, en un requadre). Aquesta pàgina web està molt bé perquè ens faciliten la tasca.

3. Aneu al vostre blog, al apartat Diseño i escolliu Añadir un gadget.

4. Afegiu un gadget HTML/Javascript

S'obrirà un quadre de diàleg.

5. Enganxeu el codi que heu copiat, guardar i...ja està, tan fàcil com això. No heu de fer sinó esperar que surti el vostre bonic cursor! Què us sembla?


2 comentarios:

  1. Hola!
    Som dues estudiants d'educació primària i infantil que estem en la creació d'un blog educatiu, i gràcies a apartats com aquest i d'altres poc a poc li hem anat donant forma! :)
    Continueu així, esta realment molt bé!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies noies, comentaris com el vostre ens donen força ànims per continuar. El nostre blog va començar com una pràctica de la carrera i s'ha convertit en alguna cosa més. Laa vostra plantilla es xulíisima i mol estiuenca i la música, ens encanta!

    ResponderEliminar