SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

17 may. 2010

Orientación Andújar

ORIENTACIÓN ANDÚJAR

Aquest portal ens ofereix un ventall molt ampli de recursos educatius totalment accessibles i gratuïts per els/les profes, també per descarregar. 

Trobarem un munt de materials per al seguiment dels alumnes: contes amb pictogrames, fitxes de grafomotricitat, activitats de lectoescriptura, de conciència semàntica, fitxes per millorar l'atenció... i un llarg etc.

També trobarem material i articles per l'avaluació, per la coordinació, per l'atenció a la  diversitat, així com guies i activitats per treballar les dificultats del llenguatge, per els problemes audiovisuals, per tractar els infants amb TDH, etc. 
Val la pena fer-hi una ullada! Estarà entre els nostres blogs preferits.

2 comentarios:

 1. El vostre blog és genial, us hem posat a la nostra llista de blogs! :)

  Salutacions!

  ResponderEliminar
 2. Moltes Gràcies Carla i Karolina! Són comentaris com el vostre i els amics que es van fent que ens animen a seguir compartir cosetes.
  Estarem al tant del que feu al vostre blog.
  Us desitgem que esteu acabant l'any força bé, el primer any de carrera a nosaltres ens va semblar el més dur, però val la pena.Tota la sort del món pel exàmens!

  ResponderEliminar