SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

11 may. 2010

EDUCALANDIA

La pàgina web Educalandia, ens permet accedir a un gran nombre de recursos, com també d'altres pàgines web educatives a través de diferents enllaços.

Els infants tindran l'oportunitat d'aprendre d'una manera dinàmica i divertida. Entre d'altres, podem trobar "Islas y estrellas", una web dirigida a nens d'entre 5 i 7 anys on l'objectiu principal és fomentar la lectoescriptura mitjançant diverses activitats com: associació paraula-dibuix, penjats, sopes de lletres, laberints, unir parelles... 

També podem accedir a "Las vocales" on el nen no només aprendrà les vocals d'una forma original sinó que a més a més també aprendrà a utilitzar l'ordinador.

El que realment caracteritza a aquesta pàgina, és que no només és d'ajuda per als infants, sinó que també és un gran recurs per a pares i mestres, oferint-los enllaços relacionats amb temes que els solen preocupar així com també ofereix idees als mestres sobre diferents activitats per treballar el Carnaval, Nadal...

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada