SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

4 may. 2010

EXPLORA FORMES: CONSTRUCCIONS

Us presentem un conjunt d'activitats adreçades a infants de 3 a 6 anys, que ens ajuden a reconèixer diverses formes geomètriques, a més d'altres formes naturals i artificials. Mitjançant les diverses propostes de joc del programa es promou el gaudi amb les activitats lúdiques, pròpies de l'etapa d'educació infantil. 
Amb la seva actitud curiosa, els infants observen i exploren i, interactuant amb el programa, aprenen a identificar les formes geomètriques. 

Els infants interactuen lliurement amb les propostes de joc. D'aquesta manera, poden experimentar i ser creatius utilitzant mitjans tecnològics, amb la qual cosa enriqueixen i diversifiquen i les seves possibilitats expressives en la construcció de figures amb diferents formes. Al mateix temps que exploren i juguen, els infants han de posar en pràctica diferents usos del ratolí i han de saber navegar per les diverses opcions del programa. D'aquesta manera, Explora formes esdevé un recurs divertit i motivador per aproximar als més petits a l'ús de l'ordinador. 

Esperem que us agradi. AQUÍ teniu l'enllaç (feu click damunt de la imatge)

http://www.edu365.cat/infantil/explora/construccio.htm


No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada