SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

12 may. 2010

LA NOSTRA WEBQUEST:  ELS SENTITS

Hola a tots i totes,

Avuí, us volem presentar una nova creació pròpia. Aquesta vegada, hem volgut  endinsar-nos en el món de les webquest. Hem decidit crear aquest recurs educatiu perquè pensem que és una estratègia d'aprenentatge molt adient per utilitzar a l'aula  ja que parteixen d'un problema que els infants hauran de resoldre i per tant afavorirem l'aprenentatge per descobriment. Alhora, potenciem el treball coperatiu ja que normalment les situacions s'han de resoldre en petit grup o per parelles.
Per aquest motiu, vam decidir fer-ne un nosaltres mateixes una. Inicilment ens vam trobar amb dificultats per trobar un bon  generador de webquests que ens permetés utilitzar una plantilla i crear un índex amb pestanyes.Finlament, vam trobar un generador molt complert que d'una forma molt senzilla ens permet crear la nostra webquest.

Aquest generador del qual estem fent referència a  la pàgina webquest creator.

 La webquest els sentits està plantejada com el seu nom indica per treballar els sentits i està destinada a l'Educació infantil. Aquesta, consta de tres activitats. A La primera, els infants hauran de realitzar el jclic d'en Sàlix i els sentits que consta de  cinc apartats , un per cada sentit. La segona activitat plantejada és la visualització del vídeo  " tenim cin sentits" i la tercera consta de diverses preguntes  sobre els cinc sentits a les quals els infants hauran de donar resposta. Per finalitzar la webquest, hem plantejat que els infants facin un mural.

Ús animem a poder gaudir de la nostra creació. Per fer-ho, només cal que entreu a la pàgina web: web creator i  al buscador de webquests introduiu el nom de la webquest : Els sentits i el curs: Educació infantil.

Esperem que pugueu gaudir d'aquesta webquest així com que la pugueu utilitzar per treballar els sentits i també us animem a què en feu ús d'aquest recurs.


Per concloure, hem de dir que realitzar aquesta webquest ha estat una experiència positiva i enriquidora ja que ara ja sabem fer ús d'aquest recurs i quan estiguem a les escoles podrem crear-ne de noves a partir del tema que estiguem treballant a l'aula amb els infants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario