SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

16 may. 2010

PEQUEJUEGOS

Aquesta pàgina  web ens ofereix l'oportunitat d'escollir un munt de jocs per temàtiques, que podem adaptar tant a l'escola, segons el que estem treballant, com a casa, per oferir activitatsa adients i educatives als infants. Hi ha etiquetes amb jocs infantils, d'habilitat, de lògica, d'acció, de deports, de música, d'estratègia... L'única pega, el que no ens ha convençut ha estat l'etiqueta de "jocs per a nenes", per què? Els nens no poden vestir els bebés, enamorar-se, jugar a les casetes, cuinar, decorar l'arbre de Nadal o maquillar? En qualsevol cas, el ventall de jocs que ens ofereix és interessant, si voleu saber una mica més podeu fer clic AQUÍ.

Com a mostra us recomenem el joc de decorar el pastel d'aniversari, tant pels nens com per les nenes. Molt bonic per treballar la psicomotricitat fina, el domini del ratolí i per desenvolupar la seva creativitat i el gust per la cuina. Després els podem deixar a que ens ajudin a decorar un pastel! Seria força divertit, que en penseu? Anem-hi a jugar?
No hay comentarios:

Publicar un comentario