SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

4 jul. 2010

EL NOU CALENDARI ESCOLAR

 Aquest curs escolar ja finalitzat i els mestres preparen el nou curs en aquests moments, la primera setmana de juliol. De cara el nou curs es plantegen nous reptes i dubtes degut al canvi de calendari escolar ja que el proper curs escolar 2010-11 arrencarà el 7 de setembre, això significa avançar el curs escolar una setmana. Al mateix temps, la Generalitat introdueix aquest curs una setmana de vacances al febrer i deixarà de fer-se la jornada intensiva el mes de juny per continuar amb el mateix horari escolar que la resta del curs escolar.

Per aquest motiu, el nostre bloc  planteja una de les possibles mesures es prendran per poder donar resposta al nou calendari.Un dels dubtes que ens plantegem és  què faran els alumnes  la setmana blanca al febrer. Al bloc d'Educació, el qual proposa connectar idees i projectes del Departament d'Educació a internet es planteja una proposta extreta del bloc Criatures.cat. La proposta constructivista planteja el  següent:

Tenint en compte els canvis en el calendari escolar, seria una proposta enriquidora que els futurs docents de les Facultats d'Educació organitzessin sota la supervisió d'un tutor les activitats a les escoles durant la setmana de febrer. D'aquesta forma els futurs docents tindrien més responsabilitat i una experiència molt enriquidora que els hi permetria posar en pràctica unes activitats preparades prèviament a la Facultat.

Davant aquesta proposta us plantegem les següents qüestions:
-Què en penseu d'aquest nou calendari escolar ?
-Quines mesures prenen les escoles davant aquest nou calendari?
-Què en pensen les famílies?
-És possible dur a terme aquesta proposta plantejada?

Per finalitzar volem afegir que per davant de tot el que hauríem de tenir present és que totes les propostes que es plantegen han de tenir com a punt de partida què és el millor per als alumnes. Ara deixem el debat obert per a què ens digueu la vostra opinió ja que entre tots enriquim  aquest bloc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario