SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

10 jul. 2010

Montessori

MONTESSORI

Us portem un altre blog que pensem que és força interessant per educació infantil, es diu MONTESSORI HOY. En aquest blog, entre d'altres coses, podem veure cursos i xerrades que fan. Parlen dels materials Montessori i de la seva utilitat i com que una imatge val més que mil paraules (o això diuen...) us portem aquest vídeo: 


Una de les parts que trobem més maques és que ens donen pautes, pas a pas, per realitzar activitats. Les etiquetes ens porten des de la base teòrica fins els aspectes més pràctics, com ara l'apartat on ens faciliten la pròpia realització dels materials i plantilles. Així que si busquem idees per elaborar els nostres materials aquí tenim un altre blog amic, que, des d'aquest moment, pasarà al lloc de blogs especials.

També ens proporcionen vídeos explicatius com el que a continuació compartim amb tots i totes vosaltres, d'una activitat que, encara que està destinada a Primària, sempre li podem trobar la manera d'adaptar-la a les aules d'infantil. Què us sembla?

4 comentarios:

 1. Hola, en una escuela Montessori la actividad propuesta en este viedo: el juego de las estampillas esta dirigido a niños de infantil.

  ES muy simple para niños de 5 años.

  Saludos

  ResponderEliminar
 2. Gracias Celine,
  Está bien saberlo, lo cierto es que resulta fácil para hacer y desarrollar con los niños de infantil.
  Besitos y abrazos

  ResponderEliminar
 3. Otro abrazo desde montessori hoy.
  Teneis un blog muy bonito :).

  Voy a echarle un vistazo a fondo

  ResponderEliminar
 4. Muchas gracias chicas, el vuestro es genial. Nos gustaría mucho poder teneros aquí cerca para asistir a las presentaciones Montessori. Hacéis un trabajo genial, pensamos que en Girona son muy afortunados.
  Abrazos desde Somnis de colors.

  ResponderEliminar