SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

10 jul. 2010


PEQUENET és una pàgina web que hem descobert a través del regalet que ens va donar la Maria (gràcies mil un altra vegada), i ens ha semblat, com ho podem dir... IMPRESSIONANT. Encara que tingui la paraula Peque al seu nom, és molt gran. De veritat que val la pena passar-se una estoneta i veure tot el que ens ofereixen.
Pensem que està feta amb molt de talent, creativitat, professionalitat i sentit de l'humor. És un món especial, "habitat" per uns animalons molt i molt simpàtics que ens proporcionen articles, activitats, endevinalles, cançons, jocs, embarbussaments, acudits, manualitats i un llarg etc. del que podem formar part amb les nostres aportacions.

No us podeu perdre l'entrevista feta al Monstruo del Armario, del que us portem una foto:


I també us recomenem una d'activitat que ens faciliten - preparada per descarregar -  que ens ha agradat força, ara que tenim una mica més de temps a l'estiu, pels que (com alguna de nosaltres) necessitem recordar tots els aniversaris dels nostres amics, que han anomenat Cumple Teca Eterna, perquè val per sempre més:


A que teniu ganes de veure com és? L'enllaç el trobareu a dalt, a la paraula PEQUENET. Nosaltres ja tenim aquesta pàgina web al seu lloc especial al nostre blog.

No hay comentarios:

Publicar un comentario