SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

29 ago. 2010

Bruno Lápiz

BRUNO LÁPIZ

Aquesta és la galeria d'il·lustracions d'un autor que fa uns dibuixos infantils espectaculars, molt bonics. Té un apartat de dibuixos infantils i altre apartat de dibuixos de contes. us portem una mostra d'una Il·lustració del conte de La Ventafocs per tal que feu un petit tast del que fa, dfe com treballa. Nosaltres trobem que és molt original, creatiu i diferent als dibuixos que acostumem a veure. Tanmateix pensem que transmet talent i professionalitat. Esperem que us agradi tant com ens ha agradat a nosaltres.


Si desitgeu veure el treball que ha publicat al seu blog podeu anar A AQUESTA ADREÇA ELECTRÒNICA. L'enllaç que hem fet amb el seu nom ens porta directament a la seva pàgina web, la qual afegim en aquest moment a les nostres webs recomanades.

Altre aspecte interessant que volem destacar és que facilita un nombre de telèfon i una adreça, així que si algú necessita un Il·lustrador pels seus contes o les seves publicacions... aquí teniu on trobar-ne un...

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada