SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

31 ago. 2010

 GRÀCIES A TOTS I A TOTES !

Moltísimes gràcies per les més de 10.000 visites que ha rebut el blog des de que vam començar en febrer d'aquest mateix any!!! Encara estem donant els primers pasos!!

                                        profile editor

L'inici del blog va ser, com ja ho hem comentat en alguna ocasió, part d'unes pràctiques d'una assignatura. Qui ens havia de dir que éncara seríem amb vosaltres a aquestes alçades de la pel·lícula!! Com que vam veure que era una fons de recursos, un bagul de tresors, un lloc de trobada, un espai per compartir... vam decidir continuar amb la tasca que havíem començat. En aquest moment podem dir que estem agraïdes, encantades i gairebé tan il·lusionades o més que el primer dia.

                               

El blog el vam iniciar com un treball i s'ha transformat en una part de les nostres vides. El fem amb moltes ganes de compartir i de seguir formant-nos. Intentarem seguir omplint aquest petit calaix de recursos amb tot el que trobem de positiu, enriquidor, útil, interessant... per la tasca de docents que compartim, per les famílies i per els infants.

No hauría estat possible si no fos per les vostres visites, els vostres comentaris, els vostres sugeriments, els vostres ànims i la generositat del treball de mestres i altres professionals que demostren cada dia la seva vocació i savoir faire. Pel camí ens hem trobat molts i moltes compànys i companyes, mestres, professionals, amics, pares i mares, nens (records especials a Adrià) i nenes  que amb la seva participació ens animen a seguir.

Estem molt contentes!!!

                                              myspace layouts

US ANIMEM A AFEGIR ELS VOSTRES COMENTARIS A LES ENTRADES QUE US AGRADIN O US SIGUIN D'UTILITAT. ÉS AIXÒ EL QUE DÒNA VIDA AL BLOG. MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!

2 comentarios:

  1. ¡¡Muchísimas felicidades por las 10000 y feliz curso 2010-2011!! Besos.

    ResponderEliminar
  2. Gracias Elizana!!!Igualmente, a ver cómo nos va este nuevo año a todas!!!

    ResponderEliminar