SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

8 ago. 2010


MANUALITATS INFANTILS

Aquesta és una pàgina web que ens sembla molt interessant tenir a l'abast per les nostres manualitats a l'escola. Un dels punts que destacaríem és que distribueix les manualitats per edats: de 3 a 6 anys, de 6 a 9 anys i de 9 a 13 anys, així que abarcaria tota l'Educació Infantil i Primària. També ens porten cap a l'autor o autora de cada manualitat i d'aquesta manera podem descobrir altres blogs adreçats a famílies i educadors. 

per fer un tastet i com a petita mostra portem al blog tres d'aquestes manualitats que pensem que són fàcils de fer, creatives i divertides. també perquè estan fetes a partir de material reciclable.

Portallapis

Autora : Pilar García , C.P. Campo Arañuelo (Cáceres )

Material necesari: 1 tub de papeR higiènic, 2 caixestes de llumins, 1 tub de paper de cuina, cartró, pintura , pincell , pegament.


ELABORACIÓ: Retallar la base de cartró on aniràn enganxats la resta de peces. Pintar de colors cada element, els tubs, les caixes de llumins i la base. també es poden decorar amb enganxines o dibuixar nombres o lletres com en la foto. Quan tot estigui sec s'enganxen tots els tubs i les caixetes. Per donar-li un acabat més maquet i lluent es pot aplicar una mica de cola d'embarnissar.


TRES EN RATLLA
Autora : Marta de Reciclando en la Escuela


Material necesari: 6 tapons de plàstic de diferent color (3 del mateix color els altres 3 d'altre color) , base de cartró o safata plana de plàstic i 9 rosques de les mapolles a les que pertanyen els tapons.

ELABORACIÓ: enganxar les rosques de les ampolles a la base, tal com es veu a la fotografia. ja poden jugar, tot enroscant i desenroscant per torns, els tapons. A més a més de desenvolupar el pensament lògic, també es treballa el respecte per les normes de joc i la psicomotricitat fina.CÀMERA DE FOTOS
Autora : Marta de Reciclando en La Escuela

Material necesario: Caixetes de conserves (d'espàrrecs, de tonyina, de pebrots...) tapons de gel de dutxa, tapons de rosca, tapes de retoladors, anelles de llaunes de refrescs, paper de diari, pegament, corda o llana.

ELABORACIÓ: Fer foradets per introduir tots els taps i l'anella des de dins de la caixeta i desprès omplir-la amb el paper de diari. Enganxar una tapa de gel de dutxa de manera que faci d'objectiu de la càmera i es pugui obrir i tancar. Finalment, es pot afegir un cordó o llana per portar-la penjant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada