8 de ago. de 2010

Reciclant a l'escola

RECICLANDO EN LA ESCUELA

Si us heu adonat, un parell de manualitats que ens han cridat l'atenció a l'anterior entrada provenien de la mateixa autora. Hem visitat el seu blog i ens sembla genial la proposta d'activitats que fa a partir del reciclatge. També pensem que a vegades no cal gastar gaires dinerets per fer treballs a l'escola, que al nostre voltant tenim moltes coses que es poden reutilitzar i que hem de pensar en preservar els recursos que tenim, que són limitats. Per aquesta raó us portem l'enllaç cap a Reciclando en La Escuela, de Marta. 

Ens sembla que val la pena fer-hi una ullada de tant en tant, ja que aporta moltes idees creatives i fàcils de realitzar amb els infants. I com a mostra aquí teniu una idea que proposa la Marta; és un joc per aprendre els nombres fet amb tapons de plàstic i la seva rosca, fusta, pegament i cartolina de color plastificada amb els nombres escrits.


Des d'aquest moment afegirem el seu enllaç als nostres blogs especials.

2 comentarios:

  1. Gracias , seguiré vuestra blog . També estoy en el equipo que hace Montessori Hoy , que y a veo que tiene una entrada . Un beso y a disfrutar del resto de las vacaciones .

    ResponderEliminar
  2. De nada, esto es una caja de sorpresas, el blog de Montessori lo encontramos fabuloso.
    ¿Sabes si se harán cursos en Tarragona? Nos gustaría mucho.

    ResponderEliminar

SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS al nostre blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIREM amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, esperem que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.