SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

8 ago. 2010

Reciclant a l'escola

RECICLANDO EN LA ESCUELA

Si us heu adonat, un parell de manualitats que ens han cridat l'atenció a l'anterior entrada provenien de la mateixa autora. Hem visitat el seu blog i ens sembla genial la proposta d'activitats que fa a partir del reciclatge. També pensem que a vegades no cal gastar gaires dinerets per fer treballs a l'escola, que al nostre voltant tenim moltes coses que es poden reutilitzar i que hem de pensar en preservar els recursos que tenim, que són limitats. Per aquesta raó us portem l'enllaç cap a Reciclando en La Escuela, de Marta. 

Ens sembla que val la pena fer-hi una ullada de tant en tant, ja que aporta moltes idees creatives i fàcils de realitzar amb els infants. I com a mostra aquí teniu una idea que proposa la Marta; és un joc per aprendre els nombres fet amb tapons de plàstic i la seva rosca, fusta, pegament i cartolina de color plastificada amb els nombres escrits.


Des d'aquest moment afegirem el seu enllaç als nostres blogs especials.

2 comentarios:

  1. Gracias , seguiré vuestra blog . També estoy en el equipo que hace Montessori Hoy , que y a veo que tiene una entrada . Un beso y a disfrutar del resto de las vacaciones .

    ResponderEliminar
  2. De nada, esto es una caja de sorpresas, el blog de Montessori lo encontramos fabuloso.
    ¿Sabes si se harán cursos en Tarragona? Nos gustaría mucho.

    ResponderEliminar