SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

21 sept. 2010

BOOHBAH

Si us va agradar Poisson Rouge, segur que aquesta pàgina web també us agradarà.

La zona Boohbah ens aporta una sèrie de jocs interactius pensats per a nens petits (i no tant petits, proveu!) presentats d'una manera variada i estimulant.Hi ha una sèrie d'activitats plenes de colorit i sons on els nens i nenes aprendran explorant per si mateixos. Al començament de la pàgina podem veure una sèrie de bombolles amb els colors de l'arc de San Martí. Cada bombolla té un so (poden fer música) i cadascuna porta a una activitat diferent. Hi ha molta varietat. També hi ha ben al mig una caixa de sorpreses on trobarem altres jocs.


Pensem que és una pàgina ideal per els infants que tot comencen a fer servir l'ordinador: per aprendre a controlar el ratolí, per relacionar el moviment amb el so, per desenvolupar la coordinació óculo-manual, per afinar la motricitat fina...

Esperem que us agradi i que us sigui d'utilitat!!

3 comentarios:

  1. Me ha encantado la página. De verdad, no dejáis de sorprendernos =)

    ResponderEliminar
  2. Jajajaja!!!! Noies!!!!! M'ho he passat pipa!!!!!! Jampaaaaaa!!! Booooommba!! Sampa! M'encanta aquest recurs!!!! Moltes gràcies!

    ResponderEliminar
  3. Ens alegra molt que us hagi sorprés Janaina i que t'ho hagis pasat tan bé Marta!!, nosaltres l'hem trobat divertidíssima i molt útil pels petits (i per nosaltres també jejejeje)

    ResponderEliminar