SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

7 sept. 2010

GIFTS ANIMATS PER AL VOSTRE BLOGHem trobat aqueta pàgina web  (bigoo. ws) que ens proporciona diversos i variats recursos; des d'imatges, icones, imatges rutilants (aquestes que s'inserten i llueixen), marcs per a fotos o per a imatges, etc., etc.

                                      myspace layout codes
 
Nosaltres us la portem perquè trobem interessants els gifts animats per al blog, pàgines web o treballs que volguem "animar". Aquesta concretament, la trobem ben pràctica perquè és eficient, no falla, està ben estructurada (per ordre alfabètic) i nomès hem de clicar a la imatge que desitgem perquè ens surti la seva URL.

Insertar-los és mot fàcil, anirem pas per pas.

1. S'ha d'anar a la pàgina web que volem fer servir.
2. A continuació (en el cas de la que us proporcionem) anar a l'enllaç que tenen a l'esquerra de gifts animats.
3. Una vegada alli, seleccionar, per tema, el que més ens agradi.
4. Copiem el codi que ens proporcionen (la URL).
5. I  a continuació l'enganxem al perfil, a la entrada o allí on volem el gift animat i ja està!!! I per a mostra aquí us portem alguns de ben maquets.

                                            myspace backgrounds images
Està bé tenir-ne a mà petits recursos com aquest que ens faciliten la tasca i ens serveixen per fer més atractiva la presentació del nostre treball.

Hi ha moltes pàgines que proporcionen gifts, però moltes vegades no van acompanyats de la URL. Si coneixeu alguna altra pàgina web com la que us presentem en aquesta ocasió us agraïrem que la compartiu amb tots i totes nosaltres.

Esperem que aquesta us agradi!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario