SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

4 sept. 2010

Kideos

KIDEOS, VIDEOS PER A NENS

Kideos recopila videos per a nens publicats en plataformes com Youtube i d'altres, però facilita enormement la seva recerca, ja que els classifica per tipus i edats recomanades. Podem trobar videos de Baby Einstein, Disney o Dr. Seuss entre d'altres.

La pàgina permet registrar-se per a poder crear la teva pròpia selecció de vídeos (playlist) i també inhabilitar els enllaços a pàgines externes, amb la finalitat que els nens i nenes puguin navegar amb seguretat.

La majoria de vídeos estan en anglès encara que, sobretot els dirigits a edats més primerenques tenen poc contingut verbal, i també tenen una categoria específica per a videos en espanyol.

Cada vegada que s'impulsa l'ús del vídeo en un context educatiu, mai l'haurem considerar com un simple entreteniment descontextualitzador del procés, però sí com a material per a la planificació de qualsevol unitat  didàctica  i també tenir clar si a l'hora d'utilitzar-lo aconseguirem els objectius didàctics que es busquen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada