SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

7 oct. 2010

KidSmart

Us preguntareu què és KidSmart. És una pàgina web on trobem una guia per fer servir la tecnologia tant des de casa, amb els pares, com des de l'escola. Per aquesta raó ens ha semblat interessant portar-vos-la. Cada bloc té tres apartats: Aprendre i jugar junts, Integrar la tecnologia i Accés per a tots. Nosaltres ens centrarem en l'apartat dedicat als professors, encara que és molt útil fer una ullada a tots dos.


El primer que ens expliquen és on col·locar l'ordinador, com decidir els torns dels infants per passar per l'ordinador, com fer servir les diferents eines informàtiques per integrar-les amb les àrees que treballem a Educació Infantil.


L'apartat que més ens ha agradat és el de Pràctiques prometedores: aquí els/les mestres ens donen idees i consells d'activitats que ells han portat a la pràctica i que es poden fer amb les noves tecnologies, indicant-nos el nivell a qui va adreçada. A partir d'una excursió, per exemple, primer fan fotografias, després les escullen entre tots per elaborar un llibre (treballant la seqüència temporal). Us portem imatges de dues activitats:

Com fer un bitxo

Creació d'una tarjeta per algú especialAquestes eines ens permeten posar als infants en contacte amb la realitat que els envolta, cada vegada més tecnològica, on hauran de desenvolupar certes habilitats necessàries per a la vida diària. Tal com ens expliquen  a la web ... igual que moltes joguines i eines, els ordinadors poden proporcionar moltes oportunitats per ajudar als infants per aprendre, a pensar i a comunicar-se, a resoldre problemes, a prendre decisions, a practicar el que han après, a compartir descobriments i creacions ...

Esperem que us agradi aquest nou enllaç i que us sigui d'utilitat. Ja ens direu alguna cosa, esperem els vostres comentaris.

No hay comentarios:

Publicar un comentario