SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

22 nov. 2010

Hugo l'escargot
Aquesta web és plena de recursos que poden servir tant a l'escola com a les famílies per fer activitats amb els infants. Trobem uns dissenys veritablement maquísims per fer dibuixos, diplomes, paper de carta, invitacions d'aniversari, felicitacions de nadal... També ofereixen jocs (mèmori, lotos dels infants del món, trencaclosques, de pintura i disseny online, musicals...) i fins i tot, alguna recepta de cuina!!

Us portem una petita mostra dels tresors que podeu trobar explorant aquesta web, una activitat anomenada Músic Blox on els infants poden fer les seves melodies. Només han de fer clic sobre les caixes que vulguin que sonin: les caixes de dalt són notes altes i les de sota són notes baixes. Gaudiu força!! 

També afegim una mostra d'un diploma de dents de llet que ens ha semblat molt graciosa i que podem introduir a infantil quan els comencen a caure les dents als nostres alumnes. Què us sembla a vosaltres?

Hem de dir que no trobem cap inconvenient en que estigui en llengua francesa, ja que sempre tenim la pestanya de Traduir que al moment ens porta qualsevol pàgina al nostre idioma. També hem de pensar que ens pot servir per agafar idees i crear els nostres propis diplomes, les nostres invitacions...

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada