SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

22 nov. 2010

Blogs especials

MI GRIMORIO ESCOLAR

Feia temps que no us recomenavem un blog d'alguna mestra d'infantil. Aquí teniu el de la Fina, molt especial i plé de receptes màgiques. Trobem que fa un treball molt maquest i imaginatiu amb els petits i que té una immensa generositat compartint-lo amb tots i totes.

Per tal que us aneu fent una idea afegirem un petit tastet del que ha fet a la festa de La Castanyada perquè ens sembla molt original. A part del treball de cançons, tradicions, murals... a l'hora d'anar a recollir les castanyes cada any els proporcionen als nens i nenes una moneda, un bitllet o, com aquest any, un xec de regal perquè paguin les seves castanyes quan les recullen. Una bona manera d'anar-los preparant pel món real i per familiaritzar-los amb els diners, la compra-venda... Què us hi sembla? Aquí en teniu el model que ha fet servir i que ha compartit amb tothom.

Us convidem a que paseu pel seu blog, anomenat  Mi grimorio escolar  i gaudiu tot el que té per oferir-nos. I com no podia ser d'altra manera l'afegim a la nostra llista de blogs especials.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada