SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

20 mar. 2011

BENVINGUDA PRIMAVERA!!
-
myspace layoutsAvui, 20 de març, comença la primavera. En algun lloc he llegit que només uns grans magatzems es preocupen de fer-nos saber quan canvien les estacions de l'any (sic). Hi hauria molt a parlar... a l'escola sempre es treballa el pas del temps de diverses maneres, i sí, des d'infantil: els dies de la setmana, els mesos de l'any, les estacions, les hores... I es fan activitats molt maquetes relacionades.
-
Mireu què van fer a una escola! Van pintar els vidres de tota l'escola iamb arbres, flors i animalons. Les fulles dels arbres són cors de colors que representen als pares. Cada classe va fer el seu arbre. No ho trobeu original? Si voleu saber una mica més aneu a Idees Magistrals , un blog amic que sempre ens aporta molt bones idees. També hi ha algunes propostes d'activitats relacionades amb la primavera que ens poden ser útils.


La primavera és un centre d'interès molt motivador pels infants i l'arribada d'aquesta estació ens ofereix un ventall de possibilitats molt ampli per treballar a l'aula.
myspace graphics

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada