SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

8 mar. 2011

Quince cuentos para crecer

BLOGS ESPECIALS

En Borja ens pregunta en el seu blog QUINCE CUENTOS PARA CRECER
- Cada quant feu servir els contes infantils a la vostra aula?

Els que treballem amb infants coneixem la importància dels contes a l'aula, són importants per desenvolupar l'estímul lector en els nens i nenes, contribueix en el desenvolupament del llenguatge, però també els permet imaginar mons plens de fantasia i creativitat. Altra funció dels contes és que els permet identificar-se amb els personatges i amb els seus problemes, facilitant-los experiències i situacions que els ajudarà a integrar-se en el món que els envolta i a assolir més seguritat en si mateixos. 

Les estones de contes són estones de gaudir i aprendre. A aquest blog els trobem en forma de poesia, de vídeo, i els regala amb una sensibilitat especial, com ho fan les persones que s'estimen la seva tasca.

Us portem un enllaç cap a QUINCE CUENTOS PARA CRECER que ens ha semblat tant i tant especial i esperem, com sempre, que us agradi força.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario