SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

9 mar. 2011

EL CAZO DE LORENZO

Aquí teniu un preciós conte ple de sensibilitat i valors, per treballar a l'aula i ... per què no? a casa amb els fills. 

Aquí veiem la importància de centrar-nos en les qualitats dels nens i nenes amb discapacitats, en el que poden fer més que en el que no poden fer, i veure el seu "cazo" com un tret més del que pot treure aventatges. Al cap i a la fi, cadascú portem el noste "cazo" a la vida, però en el cas de les persones amb discapacitats es fa més evident i és molt necessàri que els que treballem amb ells, els docents, la família, la societat en general... creguem en ells i els donem l'oportunitat de desenvolupar al màxim les seves capacitats, d'acceptar a cadascú tal com és i ajudar-los a sentir-se acceptats i estimats, a ser feliços. 

Aquest conte l'he explicat a infants de 3 anys i a adolescents de 16 i puc asegurar que arriba al cor de tothom el missatge implícit que porta. Què en penseu?

No hay comentarios:

Publicar un comentario