SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

4 abr. 2011

QUÈ APORTA L'EDUCACIÓ MUSICAL A L'ESCOLA?

cool myspace layouts
                                                

Algú ens pot explicar què està passant? Donem passos cap endavant o cap enrere?

Ens trobem que, per una banda, les investigacions, les indicacions des de la formació inicial del professorat i la opinió general dels docents van per el camí d'ensenyar a partir de les intel·ligències múltiples; des d'aquests àmbits s'incideix en la importància de donar la mateixa rellevància a l'ensenyament a altres llenguatges com ara el musical i l'artístic pel desenvolupament integral dels alumnes, i per altra banda ens trobem a l'Administració i les seves lleis.

 Quant de temps haurem d'esperar per tal que les lleis en matèria d'educació siguin coherents amb el que és millor per avançar cap a una escola del segle XXI?


Mireu AQUEST article i opineu

I per celebrar una mica l'estimació per la música animem l'entrada amb una preciosa cançó - conte de Paul McCartney: We all stand together

                          

2 comentarios:

  1. Aquest article està molt bé el cas és que en molts centres no per a tots els infantils tenen classes amb especialistes d'anglés, mísica o gimnàstica, la qual cosa no cal que es diga que en infantil es donara anglés. On està el mestre/a?.
    Cosetes a banda al meu bloc vos deixe un xicotet detallet!!

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies Eva per la teva aportació i pel teu detallet, que de seguida anirem a buscar ;)

    ResponderEliminar