SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

14 jul. 2011

Guia de formació

GUIA DE FORMACIÓ TIC PER A PARES I MARES

Qué són per a tu les TIC? Les Tecnologies de l'Informació i la Comunicació s'han de conèixer per poder saber com i per què les fan servir els infants. Aquesta pàgina web que us portem, Educar para Proteger, ha estat publicada per la Junta d'Andalusia i és una bona eina d'informació per els pares i mares, per saber com entenen els fills les TIC. No es tracta de dominar la tècnica, potser els nens i nenes d'avui tindrien més a dir,  ja que són nadius digitals, però són els pares qui decideixen què fer amb elles, per a què utilitzar-les, d'una manera profitosa, responsable i segura. La millor manera? Disposant d'una informació clara i precisa com la que ens ofereix aquest web. Esperem que us sigui de força utilitat.

Aquesta informació també pot ser d'interès per els formadors, mestres i mestras, per compartir-la amb les famílies, per entendre una mica com se senten a vegades davant tants canvis tecnològics. Tanmateix per protegir als nanos, ja que les noves tecnologies obren tot un món de comunicació que s'ha de poder "controlar" d'alguna manera, preveure els perills que comporten a vegades, entenent que els més petits ho veuen com joguines digitals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada