SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

8 jul. 2011

RECURSOS EDUCATIUS PER L'ESTIU

Els mesos d'estiu són també un bon moment per a continuar aprenent. Aquest escriptori d'estiu acosta als infants a un altre espai educatiu fora de les aules.

Un any més aquest Portal d'Educació segueix "Obert per vacances" durant els mesos d'estiu, amb recursos per a totes les edats. 


Al disposar de recursos diferenciats per edats, tot l'alumnat tindrà l'oportunitat d'aprendre conceptes nous i repassar altres que ja coneix, tot divertint-se amb els jocs proposats. Aquest any,  es ressalta especialment, l'anglès com a protagonista; una aposta important pel bilingüisme, ja que moltes de les aplicacions es troben en anglès.

S'hi poden trobar més de 100 activitats i jocs diferents repartits entre tots els recursos educatius  d'aquest espai, especial per a les vacances d'estiu,on els infants podran fer un repàs dels conceptes curriculars treballats, mitjançant jocs d'habilitat i d'observació per a totes les edats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada