SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

2 ago. 2011

Intel·ligències múltiples

TEST D'INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES ..."Gardner afirma que no existeix nomès un únic i monolític tipus d'intel·ligència que ressulti esencial per l'èxit a la vida sinò que, en realitat, existeix un ampli ventall de no menys de set varietats distintes d'intel·ligència... Aquesta visió multidimensional de la intel·ligència ens brinda una imatge molt més rica de la capacitat i el potencial d'èxit d'un nen que la que ens ofereix el CI"...

Daniel Goleman (1996) Intel·ligència emocional

Tots nosaltres presentem una configuració única, amb diferents graus, dels diversos tipus d'intel·ligència. Hem trobat una pàgina on han el·laborat un test d'intel·ligències múltiples on podem descobrir quins tipus d'intel·ligència predomina en nosaltres, quin tipus d'alumne som. També ens pot servir per veure amb quin tipus d'alumnes treballem. El grau de fiabilitat del test no el podem valorar, però sí dir que es tracta d'un web fet per una profesional de la psicologia, que és fàcil de fer, ràpid, gratuit i sobretot força interessant fer-ho. Si voleu provar, aneu a aquest enllaç PsicoActiva .

2 comentarios:

  1. Al meu bloc teniu un regalet molt fashion: http://ideesmagistrals.blogspot.com/2011/08/un-premi-fashion.html

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies Elena!! ens ha fet moltíssima il·lusió aquest premi. Molts petonets i a gaudir d'aquests dies de vacances que encara ens queden.

    ResponderEliminar