SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

2 jul. 2013

JUGUEM A LES CUINES?

JUGUEM A LES CUINETES?
JOGUINES DE CARTRÓ
Què us sembla si aquest estiu juguem a les cuinetes, a papas i a mamas?
És interessant el que es pot fer amb material de reciclatge. Tenia guardats algunes fotografies de electrodomèstics fets de cartró. Com que n'hi ha per moblar tot un pis he pensat compartir-les amb vosaltres. Gairebé sempre, la imaginació és el millor recurs que tenim a l'abast... A Einstein se l'atribueix aquesta frase, que la trobo molt encertada i fàcil d'aplicar: "En els moments de crisis, solament la imaginació és més important que el coneixement".
Si feu aquest mobles, no només serviran per jugar, de ben segur que, el moment de fer-los, es convertirà en una estona entretinguda, constructiva i divertida per passar amb els vostres fills.
També, per què no? podrien servir de projecte per fer racons de joc simbòlic a l'escola.
Aquí tenim unes cuinetes...Pot haver alguna cosa més divertida que jugar amb cuines de cartró?


aigüera, prestatgeries i armaris...no poden faltar,unes rentadores...(estaría bé tenir un estenedor i agulles d'estendre la roba a prop),
nevera...


i algunes altres coses que podem necessitar, com ara una bústia, una televisió, una peixera, un portàtil...coses, per què no dir-ho, definitivament necessàries ;)Amb cartró també podem fer, no cal dir-ho, botigues, verduleries, castells, cases, cases de nines...les possibilitats són ben variades, no direm ara que infinites. I lo millor de tot?

Jugar amb caixes de cartró és genial!!

Com tinc per costum fer, afegeixo algunes pàgines web que ens poden ser d'utilitat, on es troben aquestes bones idees. En algunes ens indiquen pas a pas com fer aquests mobles tan macos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada