SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

27 jul. 2013

La Motxilla

LA MOTXILLA

Increible espai educatiu creat i actualitzat pel professorat de l'Escola Diputació de Barcelona. Benvinguts a "La Motxilla", com diu la seva portada. Podem trobar de tot dins de les motxilles que ens han preparat, unes motxilles que venen carregadetes... De seguida ho podreu comprovar.

 
Per programar i realitzar les activitats d'Infantil i Primària tenim dues motxilles. a dins de les motxilles trobem activitats de català, de matemàtiques, de medi, d'atenció i memòria, per treballar la motricitat, per treballar l'orientació espacial i temporal, vídeos, contes, música, jocs...

 
Per programar i realitzar activitats d'anglès


Recursos pel professorat on ens faciliten, mitjançant un taulell d'anuncis, enllaços de webs de recursos, de webs d'editorials, llocs per fer mapes conceptuals i línies de temps, per fer treball cooperatiu, webs de comunitats autònomes.


Segur que la farem servir. Més endavant, amb el temps, faré entrades des d'aquest espai explicant activitats concretes, sempre donant idees, dins de la nostra programació.

2 comentarios: