SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

18 oct. 2013

La Castanyada

LA CASTANYADA

 Arriba el moment de cel·lebrar la castanyada. I com ho fem a l'escola? Doncs cantant, ballant i menjant castanyes tots junts.

A les nostres classes de P3 els explicarem el conte de La Castanyera des de diferents formats: amb un conte, amb imatges i des de l'ordinador per tal que coneguin una mica com és aquesta festa.Des de l'ordinador podem anar a edu365.cat/Infantil y passar el conte d'aquesta des d'aquest enllaç: La Castanyera


O possar el vídeo:

                                 

També cantarem i interpretarem la cançó de La Castanyera. Aquí en teniu un vídeo per sentir-la i un full amb la lletra:

                                  
Però que farem que ens agradarà tant? Doncs molta festeta! 

Decorarem l'escola ...Ens vestirem de castanyeres amb un mocador al cap i un davantal. Anirem a la sala d'actes a fer festival, cantant la cançó de la tardor i recitant un poema. 

Amb la recepta del panellets...


 Prepararem tres panellets cadascú i els portarem a casa per tal que els papes i les mames també els puguin tastar.


 Així és com han quedat després que les mestres els emboliquin en paper de cel·lofana transparent i els enganxin una etiqueta. Semblen de pastisseria!!

Vindran a veure'ns les senyores castanyeres i ens portaran castanyes!! I menjarem les castanyes asades tots plegats. Serà un dia molt divertit i especial.

També ens portarem una titella. Què us semblen aquestes?
Amb els nens i nenes de la classe de P3 també hem fet una paperina amb retalls de diari i boletes de paper de seda per representar les castanyes. Aquí teniu el model que hem utilitzat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario