SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

13 dic. 2013

Recursos TIC al Nadal

ARA VÉ NADAL...!

Arriba el Nadal i a l'escola estem molt emocionats! Preparem poemes, cantem cançons, muntem un pessebre, guarnim abets, expliquem contes, rebem al tió que ha vingut de la muntanya, preparem detallets per les famílies, felicitacions... Són uns dies, abans de les vacances, plens de sorpreses i emocions.

Una bona manera d'ampliar les activitats nadalanques que fem, mitjançant l'utilització de les TIC, són aquestes propostes que hem trobat. Mireu! Mireu!

Muntem un pessebre: requereix cert domini del ratolí per arrossegar les figures i col·locar-les al seu lloc. Pot ser una activitat d'ampliació després d'haver muntat el pessebre a l'escola (tenim un de ben gran al passadís d'entrada, i un altre, de més petit, al passadís d'Infantil). 

Per anar-hi a les activitats TIC feu clic damunt de les imatges.

Muntem un pessebre


Guarnim un arbre de Nadal: com l'activitat anterior, es precisa cert control del ratolí per arrosegar els elements per guarnir l'arbre. També es treballa l'atenció, la mida i la forma dels objectes, ja que han de col·locar-los al lloc corresponent, si no és així... oh, oh, oh, cauen de l'arbre.

Guarnim l'arbre de Nadal


Un altre més senzill és aquest Abet de Nadal per a muntar, que podeu trobar al blog Dibujos para pintar. També consisteix en anar guarnint l'abet, però de manera més lliure, poden col·locar els objectes com vulguin. Té una sorpresa afegida, ja que disposa de llums i al final es poden encendre.

Abet de Nadal per a muntar

I què tal si decorem una galeta de gingebre? A una pàgina de jocs podeu trobar aquesta activitat tant adient per aquestes dates. Els petits poden decorar la seva galeta amb ulls, nas, boca, botons, caramels, posar-hi roba, brillantina... Serà entretingut i divertit - més encara si després tenen d'aquestes galetes de veritat i les poden tastar-, també si tenen l'oportunitat de fer-les i decorar-les.


Decora la teva galeta 


I per últim, i una mica més difícil, aquesta activitat de El Nadal, on han de relacionar els objectes que hi ha al dibuix amb els que tenim a sota de la imatge.

El Nadal - Relaciona els objectes

Espero que us agradin i us puguin servir per aquests dies.

1 comentario: