SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

18 ene. 2014

El Ninot de Neu

EL NINOT DE NEU

Amb l'arribada de l'hivern, i per començar a treballar-lo de manera motivadora, els hem passat als més petits de l'escola la pel·lícula de El ninot de neu. Està basada en un conte de Raymond Bridges, que tenim a l'aula i també expliquem als petits. Dona peu a tenir converses amb els infants tot treballant el vocabulari relacionat amb l'hivern. 


Aquí teniu la pel·lícula que, tot i no tenir cap diàleg, els nens queden encisats amb les imatges, la història i la música.Una activitat relacionada que hem fet amb ells és la de seqüències temporals, que, lligada a una història i/o conte, va molt bé per treballar l'inici, el nus i el desenllaç dels relats. Primer ho hem fet de manera manipulativa, amb unes imatges en unes làmines grans on es veu la seqüència d'un nen fent un ninot de neu, i a continuació, realitzem aquesta activitat en un full de treball amb unes imatges diferents que representen la mateixa seqüència. No hay comentarios:

Publicar un comentario