SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

2 abr. 2014

Contes per Sant Jordi

  CONTES PER SANT JORDI

Avui és el dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil. Es celebra des de l'any 1967 coincidint amb la data de neixement de l'escriptor Hans Christian Andersen. Hi ha una manera millor de celebrar aquest dia que llegint?


Com que m'agraden tant i tant els contes, sempre tinc a l'abast algun de maquet per explicar als nens. Jo us recomanaria aquests, a veure si us agraden:

Sant Jordi i el Drac, de Núria Pradas i Marta Montaña. En format petit, de cartró dur, explica la llegenda de Sant Jordi de manera precisa amb unes il·lustracions precioses que no deixen de sorprendre. Ideal pels més petits.
La llegenda de SANT JORDI, de Carmina del Rio. En format de paper, amb lletra de pal, explica la llegenda des d'una bonica composició poètica, tot rimant, d'una manera clara, entenedora i divertida. La il·lustració molt adequada i maqueta.


La llegenda de Sant Jordi i el drac de Núria Aparicio i Laura Vaqué. Presentat amb tapes dures, amb unes il·lustracions precioses. Explica la llegenda amb molt sentit de l'humor i ens porta una sorpresa al final amb un Què va passar després? i amb una explicació de la tradició d'aquesta festa.


Us desitjo una bona lectura i que us agradin tant o més que a mi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada