SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

22 abr. 2014

Manualitats per Sant Jordi

UN LLIBRE I UNA ROSA

Demà 23 d'abril celebrem Sant Jordi. A l'escola ja es respira festa i cultura. S'ha organitzat una paradeta de llibres per comprar, tal com es fa arreu de Catalunya i tots anirem a visitar-la. Serà divertit anar a mirar contes i llibres!!Els infants han fet un detallet relacionat amb la festa per regalar a casa (segurament aquella rosa tan esperada). Mireu què hem fet nosaltres!!

Una rosa per regalarI a plàstica, estampació d'un drac i d'una rosaUna llegenda per explicar Aquest petit llibre que han fet els infants, l'hem pensat amb el vocabulari i les imatges bàsiques, per donar als nens i nenes l'oportunitat d'explicar-ho a les seves famílies i portar-se un record d'aquest dia. A cada full han deixat la seva imprompta de manera fàcil, com podeu veure a la presentació: una ditada, pintar un element del dibuix dels personatges principals, resseguir el vocabulari, confegir la paraula FI...

Altres activitats relacionades poden ser un treball de plàstica, una titella, un punt de llibre... Mireu quines idees més bones ens proporcionen aquests webs.
http://es.scribd.com/doc/88391948/Les-titelles-de-Sant-Jordi
http://es.scribd.com/doc/136199960/Punts-de-llibre-Sant-Jordi-2013-pdfhttp://ca.xuxulanstrum.com/upload/dibuix/drac-jugar-i-jugar.pdf

Aquesta última proposta és especialment divertida. Ens deixen escollir el personatge que volem ser. Pels nens i nenes pot resultar engrescador. Tenim l'opció de colocar la foto al darrera i imprimir o, si ens volem complicar la vida una mica, imprimir, retallar el forat i la foto i enganxar-la pel darrera.
http://elmeu.santjordimataeldrac.com/

http://elmeu.santjordimataeldrac.com/

http://elmeu.santjordimataeldrac.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada