SOMIEM JUNTS?

BENVINGUTS a aquest blog d'Infantil.

Aquí COMPARTIRE amb vosaltres experiències, projectes, recursos, dubtes, opinions... i tot allò que us interessi pel que fa a l'educació dels més petits.

Així doncs, espero que aquest espai sigui alguna cosa més que un lloc d'intercanvi, un espai d'IL·LUSIONS comunes.

7 abr. 2014

Tapes àlbums

TAPES DE PRIMAVERA

Aquí teniu les tapes d'àlbum que hem fet a Infantil per aquest segon trimestre. En la realittzació de totes aquestes tapes hem utilitzat material que havia per l'escola. El plantejament que tenim a nivell d'escola és reutilitzar i aprofitar el que hi ha, veure com podem realitzar treballs adequats per cada a edat, ben maquets i amb els recursos a l'abast, sense necessitat de gastar inneccesàriament.

P -3
És molt senzilla de fer. Els nens i nenes han punxat un ou en una cartolina blanca. Han enganxat tires de paper de regal (reciclat) i les senyos han retallat els sobrants.

La inspiració la hem tingut a partir d'aquest model:


El següent pas ha consistit en enganxar una blonda al mig d'una cartolina taronja (que podia haver estat de color verd tranquilament ;) i, al damunt de la blonda, han enganxat l'Ou de Pasqua. 

Les plomes també estan fetes amb material reciclat que havia per l'escola: paper de cel·lofana de colors i escuradents. Fer aquestes plomes comporta més dificultat pels nens i nenes de P3 (potser us explicarè com es fan en algun moment). Hem de donar les gràcies a la senyoreta Mercè, és la que ha fet les plomes per les dues classes (100 plomes ni més ni menys) i qui ens ha ensenyat a fer-les.

 Sabeu què hem fet amb el forat de l'Ou de Pasqua que ens ha quedat? Mireu, mireu...


Hem enganxat al forat que ha deixat l'ou paper de cel·lofana. Després els hem col·locat als vidres de la classe. D'aquesta manera, quan toca el sol, veiem el món de colors.
 
P - 4
Continuant amb el tema dels Ous de Pasqua, els nens i nenes de P4 han fet aquesta bonica tapa.


P - 5
Mireu quins estels mes macos amb paper de regal! Què us penseu que són les línies que els creuen? Els sobrants de quan retallen les cartolines. Ideals de la mort diria jo. M'agrada especialment que, tot sent un mateix treball, hi ha varietat d'estels pels diferents papers de regal que s'han utilitzat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada